Kutsujuhlat Wellamolla

9.10.2022

Laulua, tanssia, soittoa, siivousohejita. Näistä kaikista oli Eurajoen kutsujuhlat tehty. 
Liki 80 osallistujaa saatiin Luvian työväentalo Wellamolle 6.10.2022.
Kiva oli nähdä tuttuja ja rupatella kuulumisia. Eurajoen Eläkkeensaajien puheenjohtaaja Tuulikki Pajunen toivotti vieraat tervetulleeksi juhlaan kertoen iltapäivän ohjelmasta. Sen laittoi aivan upeasti käyntiin yhdistyksen oma lauluryhmä. Wellamon salin hyvässä akustiikassa ryhmän puhtaat ja harjoitellut äänet soivat täyteläisesti ja kauniisti.
Heidän esityksensä tauottua lavalla astuivat Musan Sällit, jotka johdattelivat esityksillään kuulijat hirvenmetsästykseen. Kvartetti on nosteessa ja he ovat kisällilauluperinteen kovinta kaartia Satakunnassa ja lähitienoolla.
Välillä laitettiin jalalla koreasti Duo Kulkureiden tahdittamana, nautittiin kahvista  ja syötiin makkaraa sekä  ostettiin arpapalipukkeita jänskäten voittojen napsahtamista kohdilleen.
Piukin osa ohjelmassa oli, kun supersiivoja astui keskelle juhlayleisöä. Siivousohjeita tuli jokaisen makuun. Tällä kertaa moppi, ei siis mikään moppe, sai kyytiä ja siivousrätit vaihtoivat omistajaa. Toimenpiteellä on kuulema aivan oma työnimike – yhteisöllistä siivousta!
Kiitos kaikille kun saavuitte paikalle! 
Kuva ja teksti Seija Johansson

Wellamolla 6.10.2022 oli sali piukassa yleisöä