Kotisivukoulutus klaarattiin

18.3.2024

Piirin kotisivukoulutus järjestettiin 18.3.2024 Ravintola Liisanpuiston auditoriossa. Heti alkuun todettanee, ettei koulutusta suotta otettu ohjelmaan, vai mitä sanotte seuraavasta. Kahdeksasta piirin yhdistyksestä koulutukseen saapui 15. henkilöä. 
Kiitos hyvän etenemisen, esimerkkien ja harjoitustöiden päivään saatiin työn täyteinen rytmi. Muutamat kysymykset  ja tarkennukset aineistoon auditorion puolelta olivat koulutuksen parasta antia.
Ilahduttavinta oli Kauvatsan Eläkkeensaajien lähtö  koulutukseen puhtaalta pöydältä. Heidän tapa toimia oli innostava, jalo ja hieno. Säälimättä resursseja yhdistys otti ohjat käsiinsä ja siitä muodostui jämäkkää tekemistä. 
Kolmella edustajalla koulutuksessa oli Eurajoen-, ja Rauman Eläkkeensaajat. Kahden edustajan voimin auditoriossa olivat Huittisten-, Lapin-, ja Meri-Porin Eläkkeensaajat.
Loppukaneetiksi heitettiin kysymys, onko mahdollista ympätä koulutuksen jatkoa? Hyvä ajatus ja kannatettava aivopähkinä sai tuulta alleen. Asiaa fundeerattiin ja läsnäolleiden piirihallituksen jäsenten toimesta idea viedään asianmukaisiin toimielimiin.
Lisätietoja Satakunnan piirin kotisivukoulutusvastaava Jukka Kim puh. 046 811 9074

Koulutuksessa oli oppimisen meininkiä ja tietokoneet paikoillaan
Auditoriossa oli hyvät olosuhteet koulutukseen